Mijn favorieten

Over Tanis & Akershoek Makelaardij


Verkoop

Een huis verkopen is een serieuze en een persoonlijke zaak. Het gaat om veel geld, om juridische en bouwtechnische bijzonderheden maar ook om een persoonlijke leefwereld. Goed om de verkoop over te laten aan Tanis & Akershoek Makelaardij, een vertrouwd NVM-kantoor. Onze makelaars en commerciële binnendienstmedewerksters zijn niet alleen deskundig en ervaren, maar ook heel enthousiast en gedreven.

Aankoopbegeleiding

Bij de koop van een droomwoning komt veel kijken. De verkopende partij wordt bijgestaan door een deskundige makelaar, terwijl je er als koper maar alleen voorstaat. Tanis & Akershoek Makelaardij begeleidt je tijdens het gehele aankooptraject. We helpen je bij het nemen van de juiste stappen, we geven je advies vanuit onze ervaring en we nemen je zo veel mogelijk zorgen uit handen. Bovendien kun je met aankoopbegeleiding veel geld besparen. Want we zijn niet alleen objectief en onafhankelijk, maar zetten onze kennis en ervaring in voor de beste onderhandelingsstrategie.

Taxaties

Naast aankoopbegeleiding verzorgt Tanis & Akershoek Makelaardij ook taxaties. Van een taxatie hangt veel af. Daarom is een goed taxatierapport voor alle betrokken partijen belangrijk. Zeker nu de prijzen op de koopwoningmarkt niet vanzelfsprekend meer stijgen en de overheid de financieringsmogelijkheden juist steeds verder beperkt. Tanis & Akershoek Makelaardij & Taxaties stelt hoge kwaliteitseisen aan de nauwkeurigheid van haar taxatierapporten.

Jeanet Tanis

Register Makelaar-Taxateur en Aankoopmakelaar
‘Je hoeft helemaal geen slapeloze nachten te hebben als je een huis koopt.’Martijn Akershoek

Register Makelaar-Taxateur en Aankoopmakelaar
‘Tevreden klanten bij succesvolle aan- en verkopen, daar gaan we voor.’Diane Slui

Makelaarsassistente

‘Ik hou van het persoonlijke contact met klanten en zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt.’Jeanette van Doorn

Makelaarsassistente

‘Met een goede taxatie op zak kom je pas echt beslagen ten ijs.’
 

Tanis & Akershoek Makelaardij

Kantoor Vestiging Tanis & Akershoek Makelaardij

Adresgegevens

Varkensmarkt 11
3252 BT Goedereede