Mijn favorieten

Reviews

Wij hebben even getwijfeld of we een aankoopmakelaar moesten inschakelen, maar heel erg blij dat we het gedaan hebben! Jeanet is eerlijk en zegt waar het op staat, heel fijn als je zelf verliefd bent op een huis en de negatieve punten niet meer ziet. Ze weet ook precies per situatie de juiste strategie om te onderhandelen, neemt je helemaal mee in het proces en maakt alles begrijpelijk. De communicatie met het kantoor verloopt ook heel soepel, Jeanette en Diane reageren altijd snel, zowel op mails als aan de telefoon. Met zoveel agenda's naast elkaar is het soms lastig plannen, maar ze zorgen altijd voor een passende oplossing. We zullen jullie zeker aanbevelen aan mensen die ook twijfelen, heel erg bedankt voor alles!

 

28-02-2018 Stephan en Larissa

 

 

We liepen al een geruime tijd met de gedachten om te gaan verhuizen, maar stelde het telkens uit, we zagen er tegen op door alle rompslomp die daar bij komt kijken. Gelukkig kwamen we Tanis Makelaardij tegen, na een gemaakte afspraak liep alles vanzelf op rolletjes, geweldig dat je nergens meer na om hoeft te kijken en weet dat Team Tanis je alle werk uit handen neemt. Snel en vakkundig en met goed advies waar nodig. Als er iemand is die ook wilt kopen c.q. verkopen, dan adviseer ik Tanis Makelaardij, want daarvan wordt je blij !!! Team Tanis, hartelijk dank voor alle werk bij de verkoop van onze woning en aankoop van de nieuwe woning. We zullen jullie niet vergeten. Veel succes voor de toekomst!

09-01-2018 Koos en Kitty

 

 

Het was voor ons een grote stap om te gaan verhuizen buiten de vertrouwde regio. Gelukkig hadden we Jeanet als aankoopmakelaar. Toen we een woning hadden gevonden, beet Jeanet zich erin vast en hield vol! Voor ons was direct duidelijk dat Jeanet heel goed kan aanvoelen wat de bedoeling is. Ze begrijpt de emoties die spelen, maar ze blijft wel realistisch. Door haar inzet was het mogelijk om de woning aan te kopen zonder slapeloze nachten.
Jeanet en haar team nemen zoveel uit handen, ontzettend bedankt!

23-11-2017 William en Sanne

 

Na 6 jaar met veel plezier in ons huis gewoond te hebben, hadden we de wens om samen een ander huis te kopen. Omdat de aanschaf van het vorige huis zo soepel en vertrouwd was verlopen, was de keus eenvoudig om opnieuw Jeanet en haar collega's in te schakelen.
De verkoop van ons huis ging ook via Tanis makerlaardij. Dit ging echter zo snel dat na een korte periode op funda de nieuwe eigenaar snel was gevonden.
Toen begon voor ons de zoektocht naar ons volgende droomhuis. Tijdens de vakantie vonden we een geschikt huis waar al snel veel animo voor was, door het snelle optreden van Jeanet en haar team was de deal snel rond. Weer onwijs bedankt voor alle begeleiding en geruststellende telefoon gesprekken. Begeleiding bij de aankoop van een huis is een echte aanrader.
Wij willen Jeanet en haar team hartelijk bedanken voor alle goede zorgen.

 

17-11-2017 Pim en Brenda

 

Wij zijn zeer tevreden over de prettige aankoopbegeleiding van Jeanet Tanis. Jeanet is deskundig, accuraat, snel, punctueel en bovendien heel empatisch. Zij voelt mensen goed aan, maakt duidelijke afspraken en heeft onze zaken heel goed behartigd. Een meerwaarde van Jeanet is, is dat zij ook beëdigd taxateur is.
Wij voelden ons in zeer goede handen en kunnen Jeanet samen met haar team van harte aanbevelen.

10-10-2017 Reint en Emmy

 

Het huis dat wij wilden kopen was geen standaardhuis en al wat ouder. Onze financieel adviseur raadde ons aan een aankoopmakelaar mee te nemen als we het huis gingen bezichtigen, hij adviseerde ons Tanis makelaardij.  Het is een geruststellende gedachte dat er iemand letterlijk en figuurlijk naast je staat om mee te kijken en mee te denken. Wij hebben er geen moment spijt van gehad.

 

05-10-2017 Marcel en Petra

 

Wij willen jullie bedanken voor de fijne begeleiding van de koop van Verdilaan 2 in Dirksland. Wij vonden het geweldig zoals jullie ons hebben ondersteund.
Tot bij de notaris zijn jullie voor ons in de weer geweest. Hartelijk dank en wij willen iedereen aanraden bij de aankoop van een woning Tanis aankoopmakelaardij erbij te betrekken

 

18-09-2017 Jaap en Lieneke

 

Na bezoeken te hebben gebracht aan meerdere huizen ben ik in Juli uiteindelijk tot koop over gegaan. Dankzij het duidelijke advies van Tanis makelaardij een mooi huis kunnen kopen. Jeanet is duidelijk in haar uitleg en probeert tijdens het aankooptraject met je mee te denken waardoor de kosten lager kunnen uitvallen. Daarnaast wordt je telefonisch altijd netjes te woord gestaan door Diane & Jeanette en worden afspraken bevestigd per mail. Niets negatiefs te melden, bedankt voor jullie hulp! Zeker een aanrader voor vrienden en familie.

 

20-07-2017 Elmar

 

Wat zijn wij super geholpen! Jeanet heeft ons door alles heen geloodst en ons alles uit handen genomen. Met een gerust hart hebben wij alles afgewacht en Jeanet heeft ons tussendoor goed op de hoogte gehouden. Dit zouden wij zeker in de toekomst nog eens doen wanneer dit nodig zou zijn. Een echte aanrader!

22-05-2017 Kelly

 

Wij hebben de hulp ingeschakeld van Jeanet bij het aankopen van onze 2de koopwoning. De woning die wij op het oog hadden was/en is gewoon ons droomhuis, maar we dachten dat het onmogelijk zou zijn, het geen wat wij te besteden habben en wat de daadwerkelijk waarde is van de woning
Op het kantoor van onze hypotheekadviseur kwamen we heel toevallig in gesprek met Jeanet Tanis, we hadden al weleens gehoord van een aankoopmakelaar en de begeleiding hiervan maar nooit dieper op in gegaan. Toch hebben we contact met haar gezocht, en al snel volgde een eerste bezichtiging enz.
Met Jeanet zijn we het avontuur aangegaan en met groot succes! Vanaf dag 1 dat we hun om hulp hebben gevraagd is alles goed geregeld, en alles wordt voor je geregeld! heel fijn! van A-Z nemen ze de touwtjes in handen, zeker in onze situatie (beide drukke banen) is dat zo prettig.
Het enige wat ik eigenlijk kan zeggen:
VOOR IEDER DIE TWIJFELT, WEL/GEEN AANKOOPMAKELAAR >> ALTIJD DOEN!!! maar ga dan voor Tanis Makelaardij. Het zijn gewoon een mooi stel pittbulls die niet opgeven!
Team Tanis Makelaardij HARTELIJK DANK!

 

18-02-2017 Dominique en Ellen
 

 

Nadat wij onze droomwoning gevonden hebben, zijn wij in contact gekomen met Tanis Makelaardij. Sinds de bezichtiging voelde het contact met Jeanet vertrouwd. Ondanks dat het om een zeer uniek pand ging is Jeanet er vol voor gegaan. Uiteindelijk heeft Jeanet en haar team ervoor gezorgd dat onze droomwoning werkelijkheid kan gaan worden. Alles werd tot in de puntjes geregeld vanaf het moment van onderhandelen tot aan alle juridische zaken.Wij willen Jeanet en haar team erg bedanken voor hun goede begeleiding.

 

18-02-2017 Bart en Manon

 

 

Soms ontmoet je iemand waarvan je weet dat het goed is. Zo ook bij Jeanette. Vanaf moment 1 heeft ze mij fantastisch begeleid in de aankoop van mijn nieuwe huis. Het was in no time aangekocht, zeer dankbaar!

12-01-2017 - Marieke

Bij de aankoop van ons 1e huis was het onze wens om op een professionele, maar persoonlijke manier begeleid te worden. Al tijdens het eerste telefoongesprek was het voor ons meteen duidelijk wat we van Jeanet als aankoopmakelaar konden verwachten en voelde de begeleiding door Tanis Makelaardij goed. Tijdens de 2e bezichtiging, de onderhandelingen en de totstandkoming van de koopakte is dat positieve gevoel alleen maar sterker geworden. Zonder zorgen, extra overdenkingen of onnodige rompslomp hebben wij voor een mooie scherpe prijs ons droomhuis kunnen kopen. Bedankt mooi team van Tanis makelaardij!

23-11-2016 - Lennaert en Lauretta

We zijn geweldig geholpen door Jeanette. Eerste telefonisch contact gaf direct vertrouwen. Veel moeite genomen om het huis goed op waarde te schatten om vervolgens messcherp de onderhandeling in te gaan. We zijn zeer tevreden over het onderhandelingsresultaat en de gehele begeleiding in het aankooptraject. Ook de prijs viel erg mee!

21-06-2016 - Jeroen en Nellie

Ook bij ons ging een huis vinden niet zo eenvoudig. Met beide HEEEEL andere wensen, kwamen wij uiteindelijk een huis tegen in het prachtige Zuidland. Een huisje wat we BEIDE geweldig vonden. Ons droomhuisje, maar dan moet je hem ook kunnen betalen… Wij hadden na onze bezichtiging met Jeanet de hoop al opgegeven dat dit prachtige huis ooit van ons zou worden. Maar wonder boven wonder kreeg Jeanet het toch voor elkaar..!
Zelfs tijdens haar vakantie bleef Jeanet voor ons strijden!
We zijn haar mega dankbaar dat ze ons geholpen heeft met het kopen van ons droomhuisje.

06-06-2016 - Kevin en Chiara

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring