Mijn favorieten

Verkoop

Een huis verkopen is een serieuze en een persoonlijke zaak. Het gaat om veel geld, om juridische en bouwtechnische bijzonderheden maar ook om een persoonlijke leefwereld. Goed om de verkoop over te laten aan Tanis & Akershoek Makelaardij, een vertrouwd NVM-kantoor. Onze makelaars/taxateurs en commerciële binnendienstmedewerksters zijn niet alleen deskundig en ervaren, maar ook heel enthousiast en gedreven.

Ze weten dat ze op ieder onderdeel van het verkoopproces moeten scoren, want alleen dán zorg je voor zekerheden en krijg je de beste opbrengst.
Jeanet Tanis en Martijn Akershoek zijn de gezichten achter Tanis & Akershoek Makelaardij. Zij kennen de eilanden Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten als geen ander en zijn op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiezen zij met Tanis & Akershoek Makelaardij voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze.

Kortom: “makelen met passie en bevlogenheid!”


 


In 5 slimme stappen je huis verkopen!

Stap 1: Gratis waardebepaling en verkoopadvies
We bespreken je woonwensen en bekijken de woning op alle onderdelen. Dankzij onze enorme ervaring en marktkennis krijg je een perfect advies over de verkoop en de vraagprijs.
De juiste vraagprijs en ons verkoopplan bepalen het succes.
Stap 2: Opstarten van de verkoop
Wij gaan direct aan de slag met het ontwikkelen van de beste presentatie van je huis. Dat begint met een goed stylingadvies en het maken van teksten en foto’s. Wij laten internet beter voor je werken…met www.funda.nl maar er is méér..
Stap 3: Je huis in de actieve verkoop
Je huis staat in de schijnwerpers. Niemand kan er omheen. Er worden brochures en bezichtigingen aangevraagd. Mooi!
Wij weten precies hoe je extra koop-impulsen kunt geven…met inzet van kennis en creativiteit.
Wij scheppen duidelijkheid en geven vertrouwen. Tanis & Akershoek Makelaardij weet hoe je van een kijker een koper moet maken.
Stap 4: Van onderhandeling naar verkoop
Kritisch kijken naar het eerste bod én de voorwaarden…maar tegelijkertijd positief onderhandelen.
Zorgen voor continue overleg en voor steekhoudende argumenten richting koper. Op die manier genereren wij de juiste deal en de beste verkoopprijs. Tanis & Akershoek Makelaardij maakt de officiële koopakte.. een vertrouwd idee.
Stap 5: De levering van je huis
Is de koopakte getekend, dan houden we de bedenktijd en voorwaarden nauwlettend in de gaten.
In de periode tot de feitelijke levering van het huis is Tanis & Akershoek Makelaardij vaak controleur en vraagbaak tegelijk.
Want de afhandeling van de verkoop moet foutloos verlopen. Wij begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris!